Yhteystiedot

Foxkiss somalikissat
Elina Koivisto
Turku
foxkiss(at)luukku.com
044-3565717

Otathan mieluiten ensin yhteyttä sähköpostilla!

Leevi

leevi.jpgsyntymäaika tuntematon (Arviolta vuonna 1996/1997)

k. 5.12.2013

ruskeatiikeri-valkoinen kotikissa

leikattu uros


Leevi kotona

Hain Leevin opiskelijaboksiini syksyllä 1998 paikallisesta löytöeläintalosta. Alunperin haussa oli kylläkin pieni tyttökissa, mutta kun sopivaa ei löytynyt, päädyin Leeviin. Valinta ei kaduttanut. Halusin reippaan kissan, joka sopeutuu matkustamiseen lapsuudenkodin ja opiskelupaikkakunnan välillä, vanhempien koiraan ja niin poispäin, ja sellaisen sainkin.

leevi_poydalla.jpg

Leevin asenne elämään oli hyvin lunki, joten se on tottunut vuosien varrella kaikenlaiseen hyvinkin helposti. Esimerkiksi valjaisiin totuttelu kesti ehkä minuutin: pistin Leeville valjaat päälle ja sitten mentiin ulos.

Saattoihan se tosin olla edellisessä elämässään tottunut valjaisiin, mistäs sitä koskaan tietää.

Leevin lempiharrastuksiin kuului syöminen, nukkuminen, syöminen, ulkoilu, syöminen, pahvilaatikoiden repiminen ja syöminen. Ja mainitsinko jo syömisen..? ;) Sirpakoiden sompputyttöjen ja turhan tuhdin kollin yhteistaloudessa tytöt söivätkin ainoastaan valvottuina. Muutoin ruoka olisi kadonnut ns. parempiin suihin.

 

leevi_ulkona.jpg

leevi_nukkuu Sompputrion edesottamuksiin Leevi suhtautui välillä ihmetellen ("Minkä ihmeen takia nuo ryntäilevät päättömästi sinne tänne, kun voi nukkuakin?"), mutta enimmäkseen hieman kyllästyneesti. Joskus Leevi liittyi leikkeihin mukaankin, ja silloin olivat tyttöjen silmät

vuorostaan ihmetyksestä ymmyrkäisinä: reilun kuuden kilon kollin leikkiessä nimittäin tanner tömisi...

leevi_ja_pentu.jpg

Pentuihin Leevi suhtautui hyvin kärsivällisesti. Kunhan eivät syöneet kaikkea ruokaaa eivätkä tunkeneet ihan iholle, saivat Leevin puolesta tehdä mitä tykkäävät.

Paluu